Met de taaltrainingen van Quality Communication verzorgen wij de meer op maat ontwikkelde en functiegerichte trainingsprogramma’s, vooral voor het bedrijfsleven en de overheid. De cursist(en) krijgt intensieve en persoonlijke begeleiding op zijn eigen niveau en tempo. Ons aanbod bestaat o.a. de talen Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Deens, Pools, Roemeens, Russisch, Tsjechisch, Zweeds, Portugees, Chinees en Japans. De taaltraining is mogelijk vanuit bijna elke moedertaal.

Vrijblijvend en kosteloos intakegesprek
Interesse in een van onze taaltrainingen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Wanneer het startniveau van de cursist lastig vast te stellen is, kan een intake toets nodig zijn. Aan de hand van de resultaten, is een realistische inschatting te maken van het startniveau en het te behalen eindniveau. Bij de trainingen Nederlands NT-2 maken we gebruik van door het Ministerie van Onderwijs voorgeschreven toetsen. Hierna krijgt de cursist een advies voor het instapniveau, de doelstelling, inhoud en lengte van de training. Er kunnen in overleg meerdere cursisten in een groep zitten, maar die hebben dan wel het zelfde startniveau. Dit allemaal vrijblijvend en zonder kosten.
Starten van de training
Als de trainer en de cursist(en) het eens zijn over de doelstellingen kan de training gestart worden.

Tussentijdse toetsing
Tijdens de trainingen vinden er tussentijdse toetsen plaats om de voortgang van de cursist(en) te toetsen en te bewaken. Tussendoor en na afloop van de training evalueren we ook het verloop van de training.

Jouw breed erkend Certificaat!
Indien de cursist minimaal 80% van de trainingen bijwoont en voldoende resultaat behaalt bij de eindtoets, ontvangt deze een Europees erkend certificaat, opgesteld door de Raad van Europa. Deze gaat uit van het Common European Framework voor moderne vreemde talen, waarbij drie niveaus van taalvaardigheden te onderscheiden zijn: A, B en C.

Locaties en duur
In overleg vinden de trainingen in-company of op één van onze locaties plaats, met uitzondering van Chinees en Japans. Hiervoor is dermate veel specifiek cursusmateriaal nodig, dat deze uitsluitend plaatsvinden op ons taleninstituut in Barneveld. De gemiddelde duur van een training is 25 – 30 uur per niveau.

De tarieven
Voor een individuele training hanteren wij een standaard tarief van €70,- per uur.
Voor 2 cursisten is het tarief €80,- per uur,
voor 3 cursisten €90,- per uur en bij een training
voor 4 t/m 10 cursisten €100,- per uur.

Onze ervaren en deskundige docenten hebben door regelmatige bij- en nascholing altijd het optimale niveau van kennis en didactische vaardigheden. Onze Quality Communication opleidingen zijn CEDEO en CERTIKED erkend en in het bezit van het Keurmerk Inburgeren.

Interesse in een zakelijke taaltraining? Ons aanbod bestaat uit de talen Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Deens, Pools, Roemeens, Russisch, Tsjechisch, Zweeds, Portugees, Chinees en Japans.

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” - Nelson Mandela (1918 - 2013)
Terug naar boven