Beheers eindelijk echt die buitenlandse taal

Of je het nu nodig hebt voor je studie, zakelijk of vrije tijd, IP Campus Opleidingen biedt jou de mogelijkheid om via een van onze taalcursussen een buitenlandse taal eigen te maken, in je eigen tempo en gericht op wat jij belangrijk vindt.

Wij bieden onze cursisten een breed aanbod aan taalcursussen aan. Maar daarnaast biedt IP Campus twee verschillende leermethodes, zo leer je op de manier die het beste bij jou past:

Speexx
Door de ‘Perfect Blend’ leermethode is een online taalcursus van Speexx de perfecte manier om de zakelijke aspecten van een taal te leren. De innovatieve blended learning aanpak combineert live communicatievaardigheden, virtuele klaslokalen en je eigen leertempo tot een compleet pakket.

Speexx heeft onder andere de Unesco Prix Möbius award, de IT Training award 2010 en de Golden Engine Award 2012 mogen ontvangen.

IP Campus biedt drie verschillende pakketten van Speexx aan. Meer weten over de individuele pakketten? Hier vind je meer informatie over de pakketten Speexx Live, Speexx Coach en Speexx Basic.

Speexx Liveuniek door de virtuele klaslokalen, waar je met andere cursisten samen leert.
Speexx Coachuniek door de ongelimiteerde toegang tot een persoonlijke en actieve online coaching service.
Speexx Basic: uniek door de duidelijke structuur en flexibiliteit.

Quality Communication
Quality Communication biedt op maat ontwikkelde, functiegerichte en nauwkeurig samengestelde trainingsprogramma’s voor het bedrijfsleven en de overheid. Je krijgt een intensieve en persoonlijk begeleiding op jouw niveau en in jouw tempo. De training verzorgen we op basis van jouw doel, wensen en behoeften.

Het resultaat van de taalcursus, via welke methode dan ook: je bent klaar voor de internationale uitdaging, tijdens je studie, op je werk of in je vrije tijd.


Wacht niet tot morgen, start vandaag nog met een taalcursus. Kijk hieronder voor ons aanbod
.

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” - Nelson Mandela (1918 - 2013)
Terug naar boven