Wilt u een In Company training of bedrijfstraining?

Zowel grote concerns en landelijk opererende bedrijven, als lokale bedrijven kiezen voor IP Campus. Enerzijds vanwege de uitstekende kwaliteit die we leveren. Anderzijds omdat IP Campus de opleider is met het meest aantal locaties in Nederland. U kunt terecht op een van onze locaties in Nederland. Er is altijd een vestiging dicht bij u in de buurt. En we werken er hard aan om dit aantal verder uit te breiden. Wilt u lieverd dat we naar u toekomen? Ook dat kan geregeld worden met computers en al. Niet gek dat grote klanten zoals BAM, ALDI, De Belastingdienst en het UWV eerder kozen voor IP Campus. Bekijk de lijst met al onze referenties.

Iedereen leert anders; IP Campus kan elke medewerker trainen zoals u dat wenst

U weet dat personeel tevreden en gemotiveerd blijft wanneer u investeert in hun ontwikkeling. Zo kunnen ze meegroeien met uw bedrijf. Daarom zoekt u een opleidingsmethode die het beste past in uw bedrijfsvoering, die het beste aansluit op de wensen van uw mensen en die uw medewerkers niet teveel tijd kost. IP Campus snapt dat en zorgt voor korte reistijden en voor een leermethode op maat:

IP Campus biedt een leermethode op maat;

  • Kies voor een online trainingdie uw medewerkers thuis of op kantoor volgen wanneer het hun uitkomt, met de nodige online, telefonische en / of live begeleiding.
  • Kies voor een In Company training op uw eigen locatie als u ervaren begeleiding zoekt die uw medewerkers kunnen helpen met vragen en problemen uit de praktijk; Wij nemen de computers mee, u hoeft alleen voor een geschikte locatie te zorgen.
  • Kies voor een begeleide cursus op een van de IP Campus locaties als uw medewerkers het beste leren als ze even weg zijn van de werkvloer en individuele begeleiding nodig hebben. Zo kunnen ze zich beter focussen, waardoor ze de modules sneller afronden;

Zoekt u een combinatie van deze drie mogelijkheden? IP Campus biedt ook blended learning aan. Zo stellen we een opleidingstraject voor u samen, volledig op maat. Neem contact op met ons hoofdkantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Een onafhankelijke locatie voor uw (bedrijfs)training en examens?

Heeft u een eigen bedrijfsopleiding en zoekt u locaties waar u uw medewerkers kunt trainen en examineren? IP Campus biedt u de mogelijkheid om een trainingslokaal te gebruiken en om examens af te nemen op een manier zoals dit hoort; onze locaties beschikken over de eisen die vanuit de overheid worden gesteld aan betrouwbare examens. IP Campus heeft hiervoor een uniek samenwerkingsverband met Eureka. IP Campus neemt momenteel al examens af voor diverse opleidingen in de logistieke- en productiesector. Ook MOS examens, IC3, Adobe, MBO-COE en CBT examens worden op de IP Campus examenlocaties afgenomen. Neem contact op met ons hoofdkantoor om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijfsexamens.

Bekijk ons opleidingsaanbod:

 

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” - Nelson Mandela (1918 - 2013)
Terug naar boven