MOS Trainingen

MOS Trainingen

Wil jij graag het MOS certificaat aan je CV toevoegen? Volg dan een MOS training. Beschik je zelf over genoeg kennis dan kun je alleen voor het examen kiezen. Het examen bestaat uit een aantal casussen met vragen. We hebben ook een examen die aansluit op het training. Al onze MOS trainingen zijn in het Nederlands en Engels beschikbaar, en zijn op een van onze  vestigingen te volgen.

Kantooropleidingen

Secretaresse en receptioniste opleidingen van Pitman Businessopleidingen ook voor notuleren en administratief-assistent. De Pitman cursussen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, dat blijkt uit de ingevulde evaluatieformulieren na afloop van de cursus. Versterk uw positie op de arbeidsmarkt door het volgen van een PITMAN cursus PITMAN is maatgevend voor een secretariële opleiding.

“Waarom PITMAN?”

Erkende opleidingen

PITMAN is internationaal bekend
Modern en eigentijds cursusmateriaal
Individuele cursussen
U kunt elk moment starten
Gratis herexamen

Individuele cursussen omdat?

U kunt beginnen wanneer u wilt
U net zo lang kunt oefenen als u nodig acht
U op elk moment examen kunt doen

MBO Opleidingen

Dit is studie informatie voor de volgende opleidingen

– Administratief medewerker – niveau 2

Uitstroommogelijkheden: Secretarieel medewerker of Telefoniste/Receptioniste

– Secretaresse – niveau 3

Over het beroep

Ben jij het toekomstige visitekaartje van het bedrijf? De spin in het web op kantoor? Met een baan in deze sector heb je een gevarieerd takenpakket. Je werkt e-mails en teksten uit, beheert agenda’s, maakt afspraken en handelt telefoontjes af. Vaak ben je verantwoordelijk voor de interne- en externe post en het beheer van documenten in de organisatie. Je weet hoe het archief werkt en houdt deze zorgvuldig bij.

Ook help je graag mensen. Je ondersteunt collega’s en jouw leidinggevende. Als er bezoek komt, zorg je ervoor dat men zich welkom voelt. Omdat je de organisatie waar je werkt goed kent, kun je klanten op een goede manier te woord staan.

Met een opleiding via deMBOzaak behaal je een officieel, landelijk erkend MBO diploma. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan jouw computervaardigheden. Microsoft Office certificaten geven je een goede basis in het werken met computerprogramma’s. Dat geeft jouw MBO diploma meerwaarde! Een mooie start van jouw toekomst!

Vooropleiding en vrijstellingen

Voor de opleidingen op niveau 2 gelden geen vooropleidingseisen. Voor de opleiding op niveau 3 heb je wel een vooropleiding nodig. Als minimale vooropleiding heb je een VMBO kader- of TL diploma óf een MBO niveau 2 diploma nodig. Als je in de afgelopen twee jaar met succes een MBO opleiding hebt afgerond, kan het zijn dat je recht hebt op vrijstellingen voor de MBO basisvakken. Je moet het vak dan minimaal met een zes hebben afgerond.

Logo-final

Taalcursussen

Beheers eindelijk echt die buitenlandse taal

Of je het nu nodig hebt voor je studie, zakelijk of vrije tijd, IP Campus Opleidingen biedt jou de mogelijkheid om via een van onze taalcursussen een buitenlandse taal eigen te maken, in je eigen tempo en gericht op wat jij belangrijk vindt.

Wij bieden onze cursisten een breed aanbod aan taalcursussen aan. Maar daarnaast biedt IP Campus twee verschillende leermethodes, zo leer je op de manier die het beste bij jou past:

Speexx
Door de ‘Perfect Blend’ leermethode is een online taalcursus van Speexx de perfecte manier om de zakelijke aspecten van een taal te leren. De innovatieve blended learning aanpak combineert live communicatievaardigheden, virtuele klaslokalen en je eigen leertempo tot een compleet pakket.

Speexx heeft onder andere de Unesco Prix Möbius award, de IT Training award 2010 en de Golden Engine Award 2012 mogen ontvangen.

IP Campus biedt drie verschillende pakketten van Speexx aan. Meer weten over de individuele pakketten? Hier vind je meer informatie over de pakketten Speexx Live, Speexx Coach en Speexx Basic.

Speexx Liveuniek door de virtuele klaslokalen, waar je met andere cursisten samen leert.
Speexx Coachuniek door de ongelimiteerde toegang tot een persoonlijke en actieve online coaching service.
Speexx Basic: uniek door de duidelijke structuur en flexibiliteit.

Quality Communication
Quality Communication biedt op maat ontwikkelde, functiegerichte en nauwkeurig samengestelde trainingsprogramma’s voor het bedrijfsleven en de overheid. Je krijgt een intensieve en persoonlijk begeleiding op jouw niveau en in jouw tempo. De training verzorgen we op basis van jouw doel, wensen en behoeften.

Het resultaat van de taalcursus, via welke methode dan ook: je bent klaar voor de internationale uitdaging, tijdens je studie, op je werk of in je vrije tijd.


Wacht niet tot morgen, start vandaag nog met een taalcursus. Kijk hieronder voor ons aanbod
.

Adobe trainingen

Wil jij je kansen vergroten op een baan in de digitale media en grafische sector­­­­­? Laat met je Adobe Certified Associate (ACA) zien dat je met jouw ervaring een stap voor bent en dat je meteen aan de slag kunt in je nieuwe baan of met een nieuwe opdracht.

IP Campus biedt jou de mogelijkheid om via onze Adobe trainingen wegwijs te worden in deze grafische programma’s met ongekende mogelijkheden­­.

Het Adobe cursusmateriaal richt zich op Web, Visueel en Print Design en Digitale Video. De combinatie van lesmateriaal en examens biedt een sterke opleidingsmix.

Kijk hieronder voor ons complete aanbod.

Incompany training

Wilt u een In Company training of bedrijfstraining?

Zowel grote concerns en landelijk opererende bedrijven, als lokale bedrijven kiezen voor IP Campus. Enerzijds vanwege de uitstekende kwaliteit die we leveren. Anderzijds omdat IP Campus de opleider is met het meest aantal locaties in Nederland. U kunt terecht op een van onze locaties in Nederland. Er is altijd een vestiging dicht bij u in de buurt. En we werken er hard aan om dit aantal verder uit te breiden. Wilt u lieverd dat we naar u toekomen? Ook dat kan geregeld worden met computers en al. Niet gek dat grote klanten zoals BAM, ALDI, De Belastingdienst en het UWV eerder kozen voor IP Campus. Bekijk de lijst met al onze referenties.

Iedereen leert anders; IP Campus kan elke medewerker trainen zoals u dat wenst

U weet dat personeel tevreden en gemotiveerd blijft wanneer u investeert in hun ontwikkeling. Zo kunnen ze meegroeien met uw bedrijf. Daarom zoekt u een opleidingsmethode die het beste past in uw bedrijfsvoering, die het beste aansluit op de wensen van uw mensen en die uw medewerkers niet teveel tijd kost. IP Campus snapt dat en zorgt voor korte reistijden en voor een leermethode op maat:

IP Campus biedt een leermethode op maat;

  • Kies voor een online trainingdie uw medewerkers thuis of op kantoor volgen wanneer het hun uitkomt, met de nodige online, telefonische en / of live begeleiding.
  • Kies voor een In Company training op uw eigen locatie als u ervaren begeleiding zoekt die uw medewerkers kunnen helpen met vragen en problemen uit de praktijk; Wij nemen de computers mee, u hoeft alleen voor een geschikte locatie te zorgen.
  • Kies voor een begeleide cursus op een van de IP Campus locaties als uw medewerkers het beste leren als ze even weg zijn van de werkvloer en individuele begeleiding nodig hebben. Zo kunnen ze zich beter focussen, waardoor ze de modules sneller afronden;

Zoekt u een combinatie van deze drie mogelijkheden? IP Campus biedt ook blended learning aan. Zo stellen we een opleidingstraject voor u samen, volledig op maat. Neem contact op met ons hoofdkantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Een onafhankelijke locatie voor uw (bedrijfs)training en examens?

Heeft u een eigen bedrijfsopleiding en zoekt u locaties waar u uw medewerkers kunt trainen en examineren? IP Campus biedt u de mogelijkheid om een trainingslokaal te gebruiken en om examens af te nemen op een manier zoals dit hoort; onze locaties beschikken over de eisen die vanuit de overheid worden gesteld aan betrouwbare examens. IP Campus heeft hiervoor een uniek samenwerkingsverband met Eureka. IP Campus neemt momenteel al examens af voor diverse opleidingen in de logistieke- en productiesector. Ook MOS examens, IC3, Adobe, MBO-COE en CBT examens worden op de IP Campus examenlocaties afgenomen. Neem contact op met ons hoofdkantoor om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijfsexamens.

Bekijk ons opleidingsaanbod:

 

Autodesk opleidingen

Op het moment werken we hard aan de inhoud van deze pagina.

Hou onze website in de gaten voor meer informatie!

Microsoft Office

Geen knoppencursus, maar een cursus Office die je echt begrijpt

Weg met al die saaie en ingewikkelde computercursussen, IP Campus biedt de oplossing; een plezierige en gebruiksvriendelijke cursus Office. Een computercursus die bij je past en waarbij je begrijpt waar je mee bezig bent. Bovendien is er ruimte om tijdens de cursus Office te werken met voorbeelden uit je eigen dagelijkse praktijk. Zo blijft wat je leert beter hangen en kun je het direct toepassen.

IP Campus biedt trainingen aan voor iedereen, op elk gewenst niveau. Wij weten door jarenlange ervaring als geen ander dat iedereen zijn leerproces anders ervaart. Daarom bieden wij een cursus Office op maat. Online of offline, met professionele ondersteuning en extra persoonlijke begeleiding als dit nodig is.

Twijfel niet langer, kijk hieronder voor ons Microsoft Office aanbod en schrijf je direct in.

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” - Nelson Mandela (1918 - 2013)
Terug naar boven