Algemeen

?

Ik schrijf me in, en nu?

"

Een medewerker op de door jou gekozen vestiging neemt contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak brengt een medewerker je naar je werkplek en zorgt dat je kunt starten. Aan de hand van een gesproken uitleg werk je door je werkboek heen. Je luistert naar de uitleg, maakt oefeningen en past het in de praktijk toe. Vraag je docent om hulp als je iets niet lukt of als je andere vragen hebt. Het werkboek neem je na afloop van de training mee naar huis, zodat je eventueel thuis nog extra kunt oefenen. Heb je de training helemaal doorlopen en beheers je het programma? Test dit dan middels een proefexamen. Gaat dit goed? Dan kun je examen doen en wanneer je slaagt ontvang je een mooi certificaat. Gefeliciteerd!

?

Ik weet helemaal niets van computers..

"

Speciaal voor starters bieden wij een combitraining aan. De training start simpelweg met de computer aanzetten. Wij snappen als geen ander dat dit spannend en ingewikkeld is zonder enige ervaring, daarom zullen wij je goed begeleiden. Er is immers voor iedereen een eerste keer.

?

Ik heb alleen ’s avonds tijd om te trainen..

"

Geen probleem, op onze vestigingen kun je ook ’s avonds een afspraak plannen.

?

Ik ben ziek of verhinderd, en nu?

"

Stel je docent op de hoogte van je afwezigheid. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op het moment dat het jou uitkomt pak je de training weer op.

?

Ik heb specifieke vragen of moeite met een bepaald onderdeel van de training..

"

Spreek jouw docent hierover aan, hij/zij kan je individueel begeleiden en ingaan op specifieke problemen die je tegenkomt. Dit is onderdeel van de training en kost je dus niets extra.

Blogs

Referenties

Tutorials

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op.
“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” - Nelson Mandela (1918 - 2013)
Terug naar boven