Ja, ik wil Franchisenemer worden!

Together Everybody Achieves More (TEAM-work)

Teamwork is de sleutel van ons succes. In 1995 zijn de eerste computertrainingen ontwikkeld en hebben de eerste Franchisenemers zich aangesloten. Inmiddels tellen wij meerdere vestigingen door heel Nederland die elk worden gerund door een zelfstandig ondernemer. IP Campus is de enige opleiding met zoveel trainingscentra verdeeld over het land, dit maakt ons voor grote bedrijven erg interessant om mee samen te werken. Tevens zijn we trots lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Door onze hoge kwaliteit en variatie van trainingsmateriaal en de positieve reacties van onze cursisten hebben wij een sterk merk opgebouwd.  Onze individuele wijze van opleiden is aantoonbaar de meest effectieve. “Leren, door te doen”ondersteund door persoonlijke begeleiding.

Omdat wij zelf het trainingsmateriaal ontwikkelen, springen wij direct in op de behoeften en veranderingen in de markt. “Elkaar de bal toespelen’’, wordt binnen onze formule rijkelijk beloond. Dit maakt dat iedere franchisenemer enthousiast acquisitie kan doen, waar iedereen gebruik van kan maken.

Kortom; Wij zijn groot, ervaren, bieden de beste kwaliteit en we zijn snel en flexibel.

Wat verwacht IP Campus van een franchisenemer?

Maar wat verwacht IP Campus eigenlijk van een franchisenemer? De combinatie ICT-docent en verkoper/ondernemer maakt volgens ons de perfecte franchisenemer.

 • Vind je het leuk en heb je geduld om mensen iets nieuws te leren?
 • Heb je affiniteit met ICT en softwaretoepassingen en zie jij het als een uitdaging om zelfstandig opdrachten binnen te halen? Kortom, bezit jij commerciële en communicatieve vaardigheden?
 • Vind je het belangrijk om onderdeel te zijn van een sterk merk en zie je het leveren van kwaliteit als een vereiste?
 • Heb jij ondernemersbloed in je, maar wil je direct in staat zijn om geld te kunnen verdienen ?

Is het antwoord op al deze vragen ja? Dan maken wij graag een afspraak met jou!

Wat mag een franchisenemer van IP Campus verwachten?

 • Jarenlange ervaring met begeleiding van Franchisenemers;
 • Begeleiding bij financiële vraagstukken, het vinden van een geschikte locatie, de aanschaf van Pc’s en softwarelicenties. Kortom, iedere vraag die je bij de opstart kunt tegenkomen;
 • Ervaringen van meerdere‘medestanders’;
 • Een van de best mogelijke verkooptools: een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod van trainingen;
 • Een website die bovenaan staat in de zoekmachines en informatie die uitnodigend is en bovenal een sterk merk uitdraagt;
 • In 20 jaar tijd heeft IP Campus een lijst opgebouwd met een groot aantal zeer tevreden landelijke opdrachtgevers, waar jij ten alle tijden gebruik van mag maken;
 • 100 jaar Marketing en opleidingservaring.

Hoe nu verder?

Geïnteresseerd? Laat het ons via het contactformulier weten en je krijgt zo snel mogelijk het franchisenemerspakket thuis opgestuurd! Gelukkig voor jou zijn er nog een aantal vestigingsplaatsen die ingevuld kunnen worden, hierover gaan we graag met jou in gesprek.

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” - Nelson Mandela (1918 - 2013)
Terug naar boven